Livspust og stressmestringskurs

Friskvern for bedriften = hjelp ansatte til å holde seg friske!

Friske ansatte = økt livslyst på arbeidsplassen!


God helse = god økonomi!

Anette Aarsland har pustekor både i Oslo og Stavanger, og er en ettertraktet pusteekspert i Norge. Rebekka Nøkling har i hele sitt arbeidsliv jobbet for å foredle viktige forskningsresultater til livsmestringsverktøy, formidle og spre denne informasjonen ut til folk som vil øke livskvaliteten sin - og gjør dette både nasjonalt og internasjonalt. Sammen tilbyr de nå to LIVSPUST OG STRESSMESTRINGSKURS - basert på deres unike kompetanse og erfaring:


1.   30 min/uke LIVSPUST OG BEVEGELSE I KROPP OG SINN FOR Å STRESSE NED
Vi kommer til arbeidsplassen din hver uke og får alle deltagerne til å stresse ned med morsomme og enkle bevegelse- og pusteøvelser. Rask og enkelt - uten treningstøy og hvor ALLE kan delta uavhengig av alder og helse!
2.  3 timer LIVSPUST OG STRESSMESTRINGSKURS for arbeidsplassen din, for medlemmer i organisasjonen din, eller andre grupper som vil få ny energi!
Vi vil lære deg enkle pusteøvelser, gi deg stressmestringsverktøy og du vil få konkrete råd - basert på kvalitetssikret forskning som kan hjelpe deg til å bli den beste utgaven av deg selv!

Vi kommer til deg der du er!

Stress ned og blås livspust inn i krop og sinn og bli den beste utgaven av deg selv!

Anette Aarsland (født 1965) er utdannet sangpedagog og har studert opera i Milano, Roma, London og gikk på "Master in voice performancestudiet" på Manhattan School of Music i New York. Hun har videre gått i lære hos flere verdens ledende sang-pedagoger. I London og Milano studerte hun diverse pusteteknikker hos Dinah Harris og Francesca Patane. Anette har flere års erfaring som operasanger, men har i tillegg jobbet 8 år i psykiatrien som miljøterapeut. Hun brenner for å hjelpe alle til å puste riktig og til å redusere stress ved hjelp av puste-teknikker. Hun startet pusteteknikk.no i 2012 og jobber også som pusteekspert ved Consensio Behandlingssenter på Aker Brygge i Oslo og er dagsaktuell med sin nye bok: Pusten, som hun har skrevet sammen med journalisten Nina Hanssen.

Rebekka Nøkling (født 1970) er utdannet Cand. Scient og jobber som motivator, coach, foredragsholder, helsejournalist og mange gjenkjenner henne fra helseserien Livslyst i Tara (Norges største kvinne-magasin). Hun leies ofte inn som møte- og debattleder, konferansier og er kjent som en nyskapende relasjonsbygger i Helse-Norge. Rebekka tilbyr et bredt spekter av foredrag og kurs innenfor selvutvikling, livslyst, stress-mestring, positiv motivasjon, mestring av angst, relasjonsbygging, forebygging og forskningsformidling. Hun er eier av Mitochondria AS som driver virksomheten Livslyst & Motivasjon (som har erstattet hennes tidligere selskap LivslystPortalen AS som hun hadde sammen med Anbjørg Sætre Håtun). Rebekka har sin privatpraksis ved Consensio Behandlingssenter hvor hun har klienter i alderen 12-85 år, som inkluderer bl.a. toppidrettsutøvere, helsepersonell, kroniske pasienter, par og næringslivsledere. Hun har vært helseforlagssjef og redaktør ved Universitetet i Oslo, ledet mestrings-sentre og i 19 år hatt flere lederstillinger innenfor «Life Science». Rebekka har selv medisinsk genforskningsbakgrunn med tilleggskompetanse i bl.a. prosjektledelse, journalistikk, juss, psykologi og coaching.

Vi vil hjelpe DEG til å puste riktig, stresse ned, øke livskvaliteten og mestringsfølelsen din! Dette gjør vi gjennom å tilby deg våre livspustkurs og du bestemmer om det passer best med 30 min, eller 3 timer. Vi kan også skreddersy arrangementer for grupper. Målet vårt er at du skal få dine personlige livsmestringsverktøy basert på fagkompetanse og vår unike kunnskapserfaring innenfor pusteteknikker, stressmestring, positiv selvutvikling og forebygging.
Følg oss på facebook: www.facebook.com/Livspust

Tilbakemelding fra tidligere kursdeltakere:

"Jeg deltok på kurset LIVSPUST OG STRESSMESTRING i november 2012 og ble møtt av 2 flotte, varme, entusiastiske og kompetente lærere i: "Hvordan leve livet", "avstressing" samt "pusteteknikk". Kurset overgikk mine forventninger, jeg lærte flere enkle teknikker i hvordan avstresse. Dette kurset passer de aller fleste! Det kan egne seg både til firma-arrangement, samt mindre grupper og kan anbefales på det varmeste!"

Kristin Slyngstad
Adm.dir. Workshop Bemanning & Kompetanse AS