FemiRUN

BLI MED PÅ Å KOMME I FORM MED OSS I 2018!!

I 2018 er jeg så heldig å skulle samarbeide med den store inspiratoren og opphavskvinnen bak FemiRUN / Femi Roma, VIBEKE BJERG!
Hun har kjempet seg gjennom hjernekreft ved hjelp av å gå, gogge og jogge! Og hun har fått utallige kvinner i alle aldre opp av sofaen!
Fordi pusten spiller en helt avgjørende rolle når det kommer til fysisk aktivitet har vi bestemt oss for å lage et program fra A til Å  som alle kan følge! Selv har jeg ødelagte knær som gjør at jeg kanskje aldri vil løpe, men jeg SKAL klare å gjennomføre et maraton gående ( selv om det høres litt uoverkommelig ut akkurat nå). Vi vil begge bevise at vi alle kan bli den beste utgaven av oss selv om vi gradvis trener opp gå-, gogge-, jogge- og pusteteknikker!
Siden vi begge har bodd i Roma, fordi vi snakker språket og fordi vi ELSKER byen ønsker vi å INVITERE DEG til å være med på våre inspirasjons- og treningsreiser nettopp hit!

I 2018 skal FemiRUN - FemiRoma arrangere flotte " Eventyr & løpereiser" som også passer til deg som vandrer og "Pust & veien mot Løperytmen"

"Pust & veien mot Løperytmen"

Anette Aarsland og Vibeke Bjerg invitere dere alle til "deres" Roma.

Håper du blir med på en fantastisk aktiv og givende reise ...

En reise som skaper overskudd, inspirasjon, motivasjon, kunnskap, læring, smil, nettverk, kortreist mat, drikke og unike vakre dager i Roma

Bli med på " Pust & Vandre - Løperytmekurs"

Vi ønsker deg velkommen til et livseventyr! Til kurs i " Pust & Løperytmekurs".

Vær med på spennende tilrettelagte aktiviteter, gode samtaler, kortreist mat og et fantastisk og aktivt pustehull i hverdagen.

Kurspakken inneholder:
Flyreise
Transfer 
Hotell (dobbeltrom)
Fire økter hver dag og muligheter til å bli med på daglige vandringer igjennom historien, eller på tre dager gå igjennom løpa til Maratona di Roma. 
Fire middager og en lunsj


TIDSPUNKT I 2018 : kommer snart