Seminarer for kor

" Kurset med Anette Aarsland ga oss flere morsomme verktøy både for puste- og sangøvelser som vi bruker på korøvelsene etter endt kurs. Kormedlemmene både koste seg og lærte masse i timene med Anette! Jeg anbefaler dette kurset til alle kor som ønsker å bedre sin klang og sangteknikk!"

                                  Inger Vagle, dirigent KOR:Z , Stavanger Dere vil lære pusteteknikkene jeg selv lærte i London og Milano da jeg opplevde å miste stemmen som ung operasangerinne. I tillegg vil dere lære teknikkene jeg selv har videreutviklet gjennom mine år som sanger og puste-ekspert.
Teknikkene er unike for å få større stemmekontroll og volum både på tale- og sangstemme. 

De vil samtidig bidra til å frigjøre den enkeltes sanne stemme.
I tillegg til den store effekten teknikkene har på stemmen vil de i tillegg bidra til økt indre ro, lavere angstnivå, større tilstedeværelse, bedre søvn, lavere smertenivå , bedre fordøyelse og mye mer.
Vi vil dessuten jobbe med stemmeøvelser som tale og latter i tillegg til rent sang-tekniske øvelser fra bell canto-tradisjonen.
Dersom det er ønskelig bidrar jeg gjerne også med formidling, uttale og stemmeteknikk for det spesifikke repertoiret dere jobber med.

Priser

2-timers seminar  Kr. 15.000,-

3-timers seminar Kr. 20.000,-

Helgeseminar, totalt 8 timer fordelt på lørdag og søndag: 

Kr 30 000,-
Her får dere virkelig tid til å implementere pusteteknikkene til stemme-øvelsene og sang.