Testimonials

Fra  kursdeltagere i Italia:

«Min kone, Ruth Jenny Auran og undertegnede var på pusteteknikk reise der Anette Aarsland var reiseleder og veileder. Anette gjorde en strålende jobb og hun imponerte med sin kunnskap om pust og ikke minst hvordan hun greide å formidle kunnskapen på en slik måte at vi alle lærte mye. Det skal også sies at jeg har en utfordring med stamming og har jobbet mye med logopeder, vært med på diverse kurs for å lære teknikker men ingenting har hatt varig effekt. Etter en uke med Anette er jeg nå så og si stammefri. Ganske fantastisk:-)

Thore Burø Hagen»

"Dette er en sånn ferie jeg har sett bilder av i magasiner men som jeg ikke forventet å oppleve.

Det å bo i et kloster i Italia en uke i omgivelsene som på et vis er enkle, samtidig som de er en fest for sansene:

Kalkede vegger, bueganger og brønn i borregården, lavendelhekk rundt svømmebassenget, to retters lunsj og fem retters middag hver dag - Italisk og veldig deilig :). I denne rammen møtes altså ulike mennesker som er nysgjerrige på hva man kan finne når man utforsker pusten og stemmen (og det er ikke lite). Anette bidro med sitt varme, ekte og upretensiøse vesen til at det fort utviklet seg en trygg stemning i gruppen. Hun byr på seg selv som menneske. Hun er oppriktig engasjert i hver enkelt og deler generøst av sin kunnskap og erfaring. Dette er en slik feire som enhver burde unne seg en gang i livet... Ja, kanskje to."

Inger Tone Kleven

" Dette var veldig bra kursopplegg. Kurset og Anette ble veldig konkret, faglig orientert og fundamentert og praktisk og med øvelser som gjør det lett å ta det vi lærte med oss i hverdagen og nyttiggjøre oss det.  Hun er veldig engasjert i hver enkelt og evner å skape trygghet i gruppa slik at alle fikk personlig veiledning og uttelling.

Rammen i klosteret var fenomenal. Live gir mye av seg selv og hjelper med kontakter og opplysninger som bidro til at en kunne velge både fred og ro eller en rekke spennende aktiviteter. Maten var helt nydelig rett og slett!! Hjemmelaget italiensk mat hver dag. 

Helt topp. Jeg anbefaler dette på det varmeste, ikke minst det å spandere noe slik på seg selv i tid og penger gir virkelig noe å leve på når en kommer hjem i en travel hverdag."

Med vennlig hilsen 

Helene Naper, Advokat og bedriftsrådgiver i NHO Telemark

«Jeg er veldig godt fornøyd med læringsutbyttet av pusteuken i inspirerende omgivelser, med en entusiastisk og kunnskapsrik kursleder.                                                                                          Anette var nøye på å få tak i de enkeltes utfordringer, slik at det ble god variasjon i øvelsene og opplegget.

Jeg jobber som kursleder i retorikk og presentasjonsteknikk og erfarer daglig hvor viktig det er med riktig pusteteknikk slik at du kan bruke stemmen best mulig når du fremfører muntlig.

Jeg anbefaler Anettes kurs til alle som kommer i min vei!"

Siri Blindheim, Retorisk Institutt AS.

"Da jeg oppsøkte Anette var jeg plaget med stiv nakke og hodepine flere ganger ukentlig. Gjennom flere år har jeg forsøkt ulike behandlingsformer som fysioterapi, kiropraktor, naprapat, i tillegg til styrketrening, uten at det har hjulpet nevneverdig. 

Hos Anette lærte jeg enkle pusteøvelser som jeg gjør når det passer meg, på bussen, på jobb og hjemme. Resultatene kom raskt, hodepinen forsvant etter kort tid. 

Jeg har rett og slett fått et verktøy for å kontrollere hodepinen, og håndtere stressende situasjoner i hverdagen"

Cathrine

"Anette er helt fantastisk! Jeg er så glad og takknemlig for at jeg dro til henne. Jeg har nå hatt to timer med henne og fra disse timene har jeg lært mye som virkelig har forbedret livet mitt. Jeg bestilte en time hos henne fordi jeg slet mye med angst og hyperventilering. Den første timen lærte jeg øvelser som gjorde at jeg endelig greide å puste på en måte som føltes helt riktig for meg. Når jeg gjør disse øvelsene føler jeg en dyp ro og tilstedeværelse og dette øker livsgleden min!

Selv om jeg lærte mye den første timen så er jeg kjempe glad for at jeg kom tilbake for enda en time hos Anette. Under den andre timen lærte jeg mye mer om hvordan pusteteknikkene utføres og jeg føler nå at jeg mestrer de bra. Jeg er så spent og gleder meg utrolig mye til å lære enda mer av Anette. Hennes kunnskap om pust er så rå og livsforandrende! I tillegg er hun en super søt og sprudlende dame som det er utrolig hyggelig å lære av! "

Elisabeth